22.5.2015 - NRJ Extravadance Turku - Spring Special

Laz Perkins

Suomen DJ-skenen kiistatta lupaavimpia artisteja avaa NRJ Extravadancen päälavan uniikilla housesoundillaan. 

Will Dragen

Maison & Dragen kokoonpanon toinen puolikas jonka tuotannot ovat soineet Armin van Buurenin kuin Tieston levylautasilla.

HeavyWeight

Heavyweight on kahdesta DJ:stä koostuva DJ-duo, jonka muodostavat Rascal ja Mista S. Heavyweight on esiintynyt valtaville yleisöille ja lämpännyt useita nimekkäitä artisteja, kuten LMFAOta, David Guettaa, Jennifer Lopezia ja Skrillexiä. HeavyWeight edustaa suomalaisen tanssimusiikin uuttaa aaltoa ja kotimaassaan ahkerasti keikkaillut ryhmä on tänä vuonna aloittelemassa keikkailua myös Suomen ulkopuolella.

www.facebook.com/HeavyWeightDJ

Heikki L

Heikki L on suomen todellinen DJ pioneeri. Yli kahdenkymmenen vuoden urallaan hän on tanssittanut satoja tuhansia ihmisiä ja julkaissut lukemattomat tanssihitit.

Dosse

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla.

Proteus

Proteus on saavuttanut menestyksellään tittelin Skandinavian parhaiten tunnetunna Hard Dance DJ:nä. Vuonna 1995 uransa aloittanut Proteus on palkittu useaan otteeseen Hard Dance Award -palkinnolla, sekä valittu DJ Mag -julkaisun Top 100 DJ -listalle. Mies on kiertänyt ahkerasti ympäri maailmaa ja soittanut Euroopan ja Australian suurimmissa alan tapahtumissa. DJ on myös tunnettu työstään suomalaisen metallimusiikin parissa. Proteus on työstänyt useita remixejä kotimaisille yhtyeille, joista nimekkäimpänä mainittakoon Apocalyptica.

www.djproteus.com
Proteus Facebook

John Major
Seb
Defa
Jay Fish
Milla Lehto

DJ Milla Lehto on noussut Pussy Clubin kasvattina yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi DJ:ksi ja on vaikuttanut vahvasti jo yli kymmenen vuotta underground klubiskenessä. Hän on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa muun muassa Weekend Heroesin, Jerome Isma-Aen, Louie Cutin, Ahmet Sendilin, Dave Seamanin ja Daniel Portmanin kanssa.

Tällä hetkellä Milla Lehto toimii resident DJ:nä Pussy eau de Club, ACES ja After Hours -klubeilla, joista ACES on hänen oma klubiprojektinsa Venuella. DJ Milla Lehto on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housen, minimalin ja teknon välimaastossa, sytyttäen tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

www.facebook.com/millalehtodj

soundcloud.com/milla-lehto

 


...ja olet sisäpiirissä kuulemassa mitä Itämerellä tapahtuu parhaiden bileiden merkeissä!

Samalla saat ensimmäisten joukossa kovimmat tarjoukset ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa palkintoina hienoja elämyksiä.

 

 

NRJ Extravadance

 

Suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt kansainvälinen NRJ Extravadance -tapahtuma yllättää Suomen kovimmat bilettäjät heittäytymällä yhteen maamme johtavien klubibrändien kanssa!

Uudistetuilla NRJ Extravadance -risteilyillä tullaan kokemaan ikimuistoisia iltoja niin EDM:n, hard stylen kuin teknonkin parissa. Yhteistä kaikille mukana oleville klubibrändeille on yhteensä vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien bilettäjien kokemus siitä, kuinka tehdään parhaat bileet.

NRJ Extravadance -risteilyllä bileet alkavat jo satamasta, ja jos ja kun tanssijalkaa vipattaa, voit tanssia aina check-in-tiskiltä kotiin paluuseen asti.

 

Kuvat

 

Liput

 

Varaa liput 22.5.2015 NRJ Extravadance Turku Spring Special -risteilylle