12.9.2015 - NRJ Extravadance Helsinki - Point Break & 2IBIZA

POINTBREAK & 2IBIZA
Hilton Caswell
Dosse

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla.

Temper2

Temper2 on elektronisen tanssimusiikin alalajeja rap-vokaaleihin yhdistelevä trio. Temper2:n ensimmäinen single Vision Quest julkaistiin elokuussa 2013 ja se nosti yhtyeen nimen elektronisen musiikin ystävien huulille. Viimeistään yhtyeen toinen single, Creator, nosti kokoonpanon yhdeksi kotimaan suurimmista läpimurroista elektronisen musiikin saralla vuonna 2013.

www.facebook.com/Temper2
 

Ninth Floor

Espoolainen Ninth Floor on nuoresta iästään huolimatta hankkinut esiintymiskokemusta klubeilla jo useamman vuoden ajan. Musiikkityyliä on turha rajata vain yhteen. Kaverilta voi odottaa kaikkea Trapin ja Melbourne Bouncen väliltä, kuten hänen omasta tuotannostakin kuulee. 

www.facebook.com/NinthFloor

www.twitter.com/The_NinthFloor

Sergei Shkuroff

Vuodesta 1999 levyjä pyöritellyt Sergei Shkuroff nousi nopeasti underground-bileistä maailman suurimmille klubeille (Amnesia Ibiza, Cream, Godskitchen, Gatecrasher, Storm, Tidy). DJ on tuttu näky myös kotimaisissa tapahtumissa, kuten esimerkiksi Laserpoint, Säde, Housenation ja Labyrinth. 10 viime vuoden aikana Sergei Shkuroff on nähty soittamassa muun muassa Paul von Dykin, Armin van Buurenin, Sashan, Sander van Doornin ja Proteuksen rinnalla. Sergei Shkuroff on ehdottomasti yksi niistä DJ:stä kenen showta et halua missata!

Thomas E
Orion

1990-luvun alussa Tampereella varastoreiveissä uraansa aloitellut Orion on myös yksi NRJ Extravadance -risteilyn DJ:stä. Tätä nykyä radiossa uraa luova herra tunnetaan kokeilevista ja seikkailullisista seteistä muun muassa Tech-Housen maisemissa. Vastapainoksi hektisille House-seteilleen hän tuottaa Chill Out -musiikkia Orion & J. Shore -duossa.

www.djorion.fi
www.facebook.com/orionfin

Reaxon
Miroc

Uuden sukupolven DJ on noussut nopeasti Helsingin yökerhoissa. Miroc on nähty useamman kerran viihdyttämässä R3Din intiimiä tanssilattiaa.

Efo
Nicolas Schmidtz
DJ Niqw
Concha
Seb

2.10.2015 - NRJ Extravadance Turku - Floorluv & Glowdrop & Fury

FLOORLUV & GLOWDROP & FURY
Rony Rex

Suomen klubikomeetta, tiedät bailanneesi kun käyt tämän miehen keikalla!

Cut & Slice

Cut & Slice edustaa uutta sukupolvea Suomen klubiskenessä. Kahdessa vuodessa hän on kerinnyt tuottamaan monipuolisen selektion huippuartistienkin ylistämää musiikkia, esiintymään ympäri Suomea suurimmilla klubeilla ja festareilla sekä perustamaan suositun Floorluv-klubikonseptin. Live-esiintyjänä Cut & Slice tunnetaan energisistä seteistään, joissa kuulija viedään alas kaninkoloon ja matkalle läpi eri musiikkityylien sekä tunnetilojen.

www.facebook.com/cutandslice

www.twitter.com/CutnSlice

soundcloud.com/cutandslice

Flinchy

Flinchyn erittäin monipuolinen musiikkimaku ulottuu syvemmästä tasabiitistä aina tiukimpaan bassomusiikkiin, ja hän tykkääkin vaihdella seteissään genreä ja tempoa pitääkseen homman mielenkiintoisena. Flinchy pyrkii positiivisella ja energisellä lavaolemuksellaan välittämään fiilistä myös tanssilattialle.

www.facebook.com/flinchymusic

soundcloud.com/samu-nurminen

Galrav

Galrav on ehdottomasti yksi Suomen Hard Dancen ikoneista. Yli 10-vuotisen uran aikana hän on ollut menestyksekkään Club Furyn takana ja kiertänyt lavoja maailman isoimpien Hard Dance -artistien kanssa. Meillä on ilo ja kunnia saada Galrav soittamaan NRJ Extravadancen Diskon loppurutistus.

Sasha F
Kris Empire
Efilates
Fearsome
Madshifta
Riiho
Nepson
Mega Untz

 


...ja olet sisäpiirissä kuulemassa mitä Itämerellä tapahtuu parhaiden bileiden merkeissä!

Samalla saat ensimmäisten joukossa kovimmat tarjoukset ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa palkintoina hienoja elämyksiä.

 

 

NRJ Extravadance

 

Suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt kansainvälinen NRJ Extravadance -tapahtuma yllättää Suomen kovimmat bilettäjät heittäytymällä yhteen maamme johtavien klubibrändien kanssa!

Uudistetuilla NRJ Extravadance -risteilyillä tullaan kokemaan ikimuistoisia iltoja niin EDM:n, hard stylen kuin teknonkin parissa. Yhteistä kaikille mukana oleville klubibrändeille on yhteensä vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien bilettäjien kokemus siitä, kuinka tehdään parhaat bileet.

NRJ Extravadance -risteilyllä bileet alkavat jo satamasta, ja jos ja kun tanssijalkaa vipattaa, voit tanssia aina check-in-tiskiltä kotiin paluuseen asti.

 

Kuvat

 

Liput

 

Varaa liput 12.9.2015 NRJ Extravadance Helsinki -risteilylle

 

Varaa liput 2.10.2015 NRJ Extravadance Turku -risteilylle