21.3.2015 - NRJ Extravadance - Summer Sound Big Takeover

Orkidea

Jo kahden vuosikymmenen ajan DJ Orkidea on kuulunut suomalaisen elektronisen musiikin kehittäjiin. Kahdesti Suomen parhaaksi DJ:ksi äänestetty Orkidea on lämpännyt muun muassa Chemical Brothersia ja Paul Van Dykiä ja pyörittänyt levyjä yökerhoissa ympäri maailman Ibizalta Tokioon. Dj Orkidea soitti uransa pisimmän setin, huikeat 23 tuntia, uudenvuodenpäivänä 2010.

http://djorkidea.com/

Heikki L

Heikki L on suomen todellinen DJ pioneeri. Yli kahdenkymmenen vuoden urallaan hän on tanssittanut satoja tuhansia ihmisiä ja julkaissut lukemattomat tanssihitit.

HeavyWeight

Heavyweight on kahdesta DJ:stä koostuva DJ-duo, jonka muodostavat Rascal ja Mista S. Heavyweight on esiintynyt valtaville yleisöille ja lämpännyt useita nimekkäitä artisteja, kuten LMFAOta, David Guettaa, Jennifer Lopezia ja Skrillexiä. HeavyWeight edustaa suomalaisen tanssimusiikin uuttaa aaltoa ja kotimaassaan ahkerasti keikkaillut ryhmä on tänä vuonna aloittelemassa keikkailua myös Suomen ulkopuolella.

www.facebook.com/HeavyWeightDJ

Afecto DJ's

Afecto DJ's on DJ-kollektiivi, joiden yhteisenä intohimona on house-musiikki. Joukkion mukaansatempaava soundi, teknillinen taituruus sekä asenne vievät sinut matkalle sielukkaasta house-soundista aina tech-house ja tribaali-rytmeihin. 

Joonas Hahmo

Joonas Hahmo on noussut yhdeksi maamme suurimmista elektronisen musiikin sanansaattajista ulkomailla. DJ:n biisien kannattajiin lukeutuu liuta maailman ykkösnimiä, kuten Tiesto, Armin van Buuren ja Hardwell.  

Trance-maailmasta Housempiin äänimaisemiin siirtynyt Joonas Hahmo julkaisee musiikkia oman levy-yhtiönsä, vuonna 2010 perustetun, Hahmo Recordingsin kautta.

www.joonashahmo.com
facebook.com/joonashahmoofficial

Dosse

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla.

You Are Me

Suomen kovimpia housetuottajia jonka biisit ovat raikuneet Berliinin underground klubeilta kansainvälisten mega-festivaalejen päälavoille.

Orion

1990-luvun alussa Tampereella varastoreiveissä uraansa aloitellut Orion on myös yksi NRJ Extravadance -risteilyn DJ:stä. Tätä nykyä radiossa uraa luova herra tunnetaan kokeilevista ja seikkailullisista seteistä muun muassa Tech-Housen maisemissa. Vastapainoksi hektisille House-seteilleen hän tuottaa Chill Out -musiikkia Orion & J. Shore -duossa.

www.djorion.fi
www.facebook.com/orionfin

Jace Headland & Tempo Giusto

Legendaarisen ruotsalaisen Monday Barin residentti Jace Headland tulee esiintymään suomalaisen trance-raketin Tempo Giuston kanssa. Karismaattisten DJ-esiintymisten lisäksi miehet valtaavat maailman trancelistoja huipputason tuotannoilla.

Laz Perkins

Suomen DJ-skenen kiistatta lupaavimpia artisteja avaa NRJ Extravadancen päälavan uniikilla housesoundillaan. 

Miroc

Uuden sukupolven DJ on noussut nopeasti Helsingin yökerhoissa. Miroc on nähty useamman kerran viihdyttämässä R3Din intiimiä tanssilattiaa.

Galrav

Galrav on ehdottomasti yksi Suomen Hard Dancen ikoneista. Yli 10-vuotisen uran aikana hän on ollut menestyksekkään Club Furyn takana ja kiertänyt lavoja maailman isoimpien Hard Dance -artistien kanssa. Meillä on ilo ja kunnia saada Galrav soittamaan NRJ Extravadancen Diskon loppurutistus.

Zinar

Red-klubin residentti pettämättömällä Tech-House tyylitajulla.

 


...ja olet sisäpiirissä kuulemassa mitä Itämerellä tapahtuu parhaiden bileiden merkeissä!

Samalla saat ensimmäisten joukossa kovimmat tarjoukset ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa palkintoina hienoja elämyksiä.

 

 

NRJ Extravadance

 

Suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt kansainvälinen NRJ Extravadance -tapahtuma yllättää Suomen kovimmat bilettäjät heittäytymällä yhteen maamme johtavien klubibrändien kanssa!

Uudistetuilla NRJ Extravadance -risteilyillä tullaan kokemaan ikimuistoisia iltoja niin EDM:n, hard stylen kuin teknonkin parissa. Yhteistä kaikille mukana oleville klubibrändeille on yhteensä vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien bilettäjien kokemus siitä, kuinka tehdään parhaat bileet.

NRJ Extravadance -risteilyllä bileet alkavat jo satamasta, ja jos ja kun tanssijalkaa vipattaa, voit tanssia aina check-in-tiskiltä kotiin paluuseen asti.

 

Kuvat

 

Liput

 

Varaa liput 21.3.2015 NRJ Extravadance Summer Sound Big Take Over -risteilylle.