30.1.2015 - NRJ Extravadance Winter Special Turku

Heikki L

Heikki L on suomen todellinen DJ pioneeri. Yli kahdenkymmenen vuoden urallaan hän on tanssittanut satoja tuhansia ihmisiä ja julkaissut lukemattomat tanssihitit.

Lenno

Yksi suomen lahjakkaimmista tuottajista jonka remix palveluksia ovat pyytäneet maailmantähdet kuten Above & Beyond, Arty, Martin Solveig ja monet muut.

Rony Rex

Suomen klubikomeetta, tiedät bailanneesi kun käyt tämän miehen keikalla!

Spinny

Kaksinkertainen DJSM mestari ei jätä ketään kylmäksi. 

Dosse

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla.

You Are Me

Suomen kovimpia housetuottajia jonka biisit ovat raikuneet Berliinin underground klubeilta kansainvälisten mega-festivaalejen päälavoille.

Will Dragen

Maison & Dragen kokoonpanon toinen puolikas jonka tuotannot ovat soineet Armin van Buurenin kuin Tieston levylautasilla.

Chantola

Turkulainen DJ / tuottaja jonka musiikki on valloittanut monien huippuartistejen levypakit.

Basile Renaud

Turkulainen pitkän linjan DJ ja promoottori joka on ollut luomassa lukuisia trendejä suomalaisessa klubikulttuurissa.

 


...ja olet sisäpiirissä kuulemassa mitä Itämerellä tapahtuu parhaiden bileiden merkeissä!

Samalla saat ensimmäisten joukossa kovimmat tarjoukset ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa palkintoina hienoja elämyksiä.

 

 

NRJ Extravadance

 

Suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt kansainvälinen NRJ Extravadance -tapahtuma yllättää Suomen kovimmat bilettäjät heittäytymällä yhteen maamme johtavien klubibrändien kanssa!

Uudistetuilla NRJ Extravadance -risteilyillä tullaan kokemaan ikimuistoisia iltoja niin EDM:n, hard stylen kuin teknonkin parissa. Yhteistä kaikille mukana oleville klubibrändeille on yhteensä vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien bilettäjien kokemus siitä, kuinka tehdään parhaat bileet.

NRJ Extravadance -risteilyllä bileet alkavat jo satamasta, ja jos ja kun tanssijalkaa vipattaa, voit tanssia aina check-in-tiskiltä kotiin paluuseen asti.

 

Kuvat

 

Liput

 

Varaa liput 30.1.2015 NRJ Extravadance Winter Special Turku -risteilylle.

Early Bird -koodilla saat hytin risteilylle alennettuun hintaan: TS82544