Esiintyjät 8.11.2014

DJ Dosse (FI)

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla.

www.facebook.com/djdosseofficial

Rony Rex (FI)

Rony Rex nousi Suomen klubiskenen huipulle hyvin lyhyessä ajassa. Siitä lähtien kun mies palkittiin helmikuussa 2014 Suomen parhaana nousevana DJ:nä, Ronyn nimi on ollut kaikkien huulilla.

Rony Rex on tunnettu parhaiten sosiaalisena DJ:nä, joka saa vahvan yhteyden yleisönsä kanssa. DJ:n vahvuuksiin kuuluvat luovat miksaukset ja tekninen taituruus. Rony Rex on päässyt soittamaan samoilla lavoilla alan huippujen, kuten Pendulumin, Dyron, Mark Knightin, Baston ja monien muiden kanssa.

www.ronyrex.com

www.facebook.com/itsronyrex

www.twitter.com/itsronyrex

soundcloud.com/ronyrex

Rico Tubbs (FI)

Suomen bassomusiikkiskenen Jutila. Rico Tubbs on kiertänyt jo vuosia maailman ykkösklubeja ja festareita Lontoosta Losiin ja Sydneystä Ibizalle. DJ seteissä mikään genre ei ole turvassa - hallittua kaaosta Trapistä klubimusiikin kautta Drum & Bassiin. 

www.facebook.com/ricotubbs

www.twitter.com/RicoTubbs

soundcloud.com/rico

Cut & Slice (FI)

Cut & Slice edustaa uutta sukupolvea Suomen klubiskenessä. Kahdessa vuodessa hän on kerinnyt tuottamaan monipuolisen selektion huippuartistienkin ylistämää musiikkia, esiintymään ympäri Suomea suurimmilla klubeilla ja festareilla sekä perustamaan suositun Floorluv-klubikonseptin. Live-esiintyjänä Cut & Slice tunnetaan energisistä seteistään, joissa kuulija viedään alas kaninkoloon ja matkalle läpi eri musiikkityylien sekä tunnetilojen.

www.facebook.com/cutandslice

www.twitter.com/CutnSlice

soundcloud.com/cutandslice

The Ninth Floor (FI)

Espoolainen Ninth Floor on nuoresta iästään huolimatta hankkinut esiintymiskokemusta klubeilla jo useamman vuoden ajan. Musiikkityyliä on turha rajata vain yhteen. Kaverilta voi odottaa kaikkea Trapin ja Melbourne Bouncen väliltä, kuten hänen omasta tuotannostakin kuulee. 

www.facebook.com/NinthFloor

www.twitter.com/The_NinthFloor

Flinchy (FI)

Alkuvuodesta keikkadebyyttinsä tehneen Flinchyn on voinut bongata aiemmin muun muassa Floorluvin ja Point Breakin tapahtumista. Nuorukaisen erittäin monipuolinen musiikkimaku ulottuu syvemmästä tasabiitistä aina tiukimpaan bassomusiikkiin, ja hän tykkääkin vaihdella seteissään genreä ja tempoa pitääkseen homman mielenkiintoisena. Flinchy pyrkii positiivisella ja energisellä lavaolemuksellaan välittämään fiilistä myös tanssilattialle.

www.facebook.com/flinchymusic

soundcloud.com/samu-nurminen

Milla Lehto (FI)

DJ Milla Lehto on noussut Pussy Clubin kasvattina yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi DJ:ksi ja on vaikuttanut vahvasti jo yli kymmenen vuotta underground klubiskenessä. Hän on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa muun muassa Weekend Heroesin, Jerome Isma-Aen, Louie Cutin, Ahmet Sendilin, Dave Seamanin ja Daniel Portmanin kanssa.

Tällä hetkellä Milla Lehto toimii resident DJ:nä Pussy eau de Club, ACES ja After Hours -klubeilla, joista ACES on hänen oma klubiprojektinsa Venuella. DJ Milla Lehto on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housen, minimalin ja teknon välimaastossa, sytyttäen tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

www.facebook.com/millalehtodj

soundcloud.com/milla-lehto

Jekaterina (FI)

Huolimatta siitä että Jekaterina on soittanut vasta kolme vuotta, on hän saanut jo paljon huomiota Helsingissä. Jekaterina ottaa tanssilattian haltuunsa erittäin tuoreilla biiseillä joita kaikkia yhdisää erittäin vahva basso. Hänellä ei ole valmista sapluunaa keikoille, vaan kaikki keikat hän vetää tilanteen ja fiiliksen mukaan. Jekaterinan soundi vaihtelee deep housen, tech housen & teknon välillä. Hän oli edesmenneen Venuen residentti ja on yksi Insomniacs -klubin perustajista sekä resident DJ. Suomen lisäksi Jekaterina on soittanut tänä vuonna Lissabonissa, Kööpenhaminassa, Tallinnassa sekä Tokion legendaarisimmalla teknoklubilla, Womb:sa. 

www.facebook.com/Jekaterina.forsblom

soundcloud.com/jekaterinaf

Jay Fish (FI)

80-luvun lopulta saakka elektronisen musiikin parissa työskennellyt Jay Fish yhdistelee seteissään taiturimaisesti elementtejä eri genreistä. Tänä päivänä DJ:n tyylilajeihin kuuluu kaikki housesta technoon pienillä erikoisuuksilla maustettuna.

Jay Fishin ensimmäinen albumi Everyone Understand the Bass ilmestyi alkuvuodesta 2013, ja jatkoa tulee seuraamaan jossain vaiheessa vuotta 2014.

www.facebook.com/JayFishMusic

soundcloud.com/jay-fish

Illschnitzell (FI)

Illschnitzelleiden setit voivat vaihdella laajalla skaalalla kesäisestä tech-housesta synkkään teknoon tai vaikkapa leppoisaan deep-houseen. Kaksikolla on tapana heittää keikat fiilispohjalta, eivätkä he valmiita kaavoja näin ollen tunne. Aidoimmillaan miesten soundin voi kuulla legendaarisissa aamubileissä. 

Loppuvuodesta 2012 miehet saivat konemusiikkiin erikoistuneen jo edesmenneen Club Venuen residenttiyden. Heinäkuussa 2013 kaksikko starttasi uuden Insomniacs-klubin Venuen residentti-DJ Jekaterinan kanssa. He ovat soittaneet samoissa illoissa monien arvostettujen deejiiden kanssa, niistä mainittakoon esimerkiksi John Digweed, Tube & Berger, Umek ja Pirupa. 

www.facebook.com/Illschnitzell

soundcloud.com/illschnitzell


...ja olet sisäpiirissä kuulemassa mitä Itämerellä tapahtuu parhaiden bileiden merkeissä!

Samalla saat ensimmäisten joukossa kovimmat tarjoukset ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa palkintoina hienoja elämyksiä.

 

 

NRJ Extravadance

Suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt kansainvälinen NRJ Extravadance -tapahtuma uudistuu ja tulee syksyllä 2014 suurempana kuin koskaan!

NRJ Extravadance yllättää Suomen kovimmat bilettäjät heittäytymällä yhteen maamme johtavien klubibrändien kanssa. Baltic Queenilla tullaan kokemaan ikimuistoisia iltoja niin EDM:n, hard stylen kuin teknonkin parissa. Yhteistä kaikille mukana oleville klubibrändeille on yhteensä vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien bilettäjien kokemus siitä, kuinka tehdään parhaat bileet.

Uudistetulla NRJ Extravadance -risteilyllä bileet alkavat jo satamasta, ja jos ja kun tanssijalkaa vipattaa, voit tanssia aina check-in-tiskiltä kotiin paluuseen asti.

Kuvat

 

Tulevat risteilypäivät ja artistit

8.11.2014 NRJ Extravadance
 

 

RONY REX
RICO TUBBS
DOSSE
CUT & SLICE
THE NINTH FLOOR
FLINCHY

MILLA LEHTO
JEKATERINA
JAY FISH
ILLSCHNITZELL
KARI M
 

PUB & TERMINAALI

JANI JÄÄSKELÄINEN

CLUB CLASSIC

SEB & FRIENDS

Liput

Varaa liput Tallinkin NRJ Extravadance-risteilylle