NRJ Extravadance

Ranskassa ja Saksassa suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt NRJ Extravadance on rantautunut myös Suomeen.

NRJ Extravadance on kuukausittain Europalla järjestettävä tapahtuma, jolloin koko laiva muuttuu yhdeksi isoksi esiintymisareenaksi. Laiva täyttyy elektronisen tanssimusiikin ykkös-DJ:stä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Nämä DJ:t pitävät huolen siitä, että juhlat laivassa jatkuvat aina aamun pikkutunneille saakka!

 

 

 

 

 

Esiintyjät 25.04.2014

DJ Dosse (FI)

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla. Kesällä 2013 Dosse tekee debyyttinsä Suomen rajojen ulkopuolella; Ibizalla, jonka ansiosta hän nousi kertaheitolla Deejiiden kansainväliseen valiojoukkoon.

www.facebook.com/djdosseofficial

Darude (FI)

Darude on yksi maamme tunnetuimmista elektronisen musiikin DJ:stä. Miehen kiistatta tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu vuonna 1999 julkaistu Sandstorm. Kappaleen suosio lähti liikkeelle Suomesta sen valloittaessa välittömästi Finnish Dance Chart -listan ensimmäisen sijan, jota se piti hallussaan seuraavien 17 viikon ajan. Suomesta kappale levisi Iso-Britanniaan, jossa Darudesta tuli ensimmäinen suomalainen artisti joka valloitti Brittien singlelistan kärkipaikat. Nykyään mies luo uraa Yhdysvalloissa, mutta saapuu tanssittamaan risteilykansaa vuoden viimeiselle NRJ Extravadance -risteilylle.

www.darude.com
www.facebook.com/Darude

 

Jeremy Folderol (FI)

Vasta 17-vuotias lahtelainen Jeremy Folderol on yksi Suomen lupaavimmista DJ-tuottajista. Jo kaksi vuotta EDM-piireissä kohinaa aiheuttanut nuorukainen tunnetaan tuhdeista bassolinjoistaan ja koukuttavista melodioistaan.

Nuoresta iästään huolimatta Jeremyllä on vyöllään jo useita kymmeniä keikkoja. Kansainvälistäkin huomiota nauttinut DJ solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa kesällä 2013.

K - System (FI)

Suomalainen DJ-tuottaja K-System aloitti musiikin tekemisen ja DJ-harrastuksen jo 13-vuotiaana. Aktiivisena mies on toiminut vuodesta 1999 lähtien, jolloin hän julkaisi ensimmäisen singlensä, Come to Me. Sinkku pysyi Finnish Dance Chartilla jopa kahdeksan viikkoa.
Klubisoundinsa lisäksi K-System on tehnyt musiikillista yhteistyötä maamme suurimpien pop-artistien kanssa. Hänen tuotantonsa on noteerattu Hollywoodissa saakka, ja muun muassa Akon on samplannut K-Systemin musiikkia. Hänet on myös valittu suomalaisten DJ:den äänestyksessä Vuoden Tuottajaksi 2009.

www.k-system.nu
www.facebook.com/ksystem

 

Alex Kunnari (FI)

Alex Kunnari teki ensimmäisen ulkomaan keikkansa vuonna 1992, jonka jälkeen hänet on nähty esiintymässä ympäri maailmaa muun muassa Ibizalla ja Saksassa. Alex Kunnarin Lifter on tullut monen huippu DJ:n soittamaksi ja kaikki Kunnarin omat melodiat julkaistaan maailmakuulun DJ Tiëston levytysyhtiön Black Hole Recordingsin alla.

www.facebook.com/djalexkunnari
www.alexkunnari.com

DJ Spinny (FI)

DJ Spinny syntyi vuonna 1992 Helsingissä. Jo pienestä pojasta lähtien hänen intohimon kohteena oli musiikki ja rytmit. DJ-hommat alkoi avata ovia vuonna 2006 hänen ollessaan töissä yökerhoissa Helsingissä. Spinny tutustui Suomen tiskijukkien kärkinimiin, kuten DJ Ewokiin (Fintelligens) ja DJ Mista S:n (Heavyweight), DJ Luomaan (Cheek). Pojan uudet tuttavuudet auttoivat tämän alkuun ja tukivat hänen uutta uranousuaan baariduunarista huippu-DJ:ksi.

Vuonna 2007 suomalainen bilekansa kuuli DJ Spinnyn debyyttikeikan. Jo 16-vuotiaana nuori DJ-lupaus onnistui liikuttamaan massoja Suomen kuumimmissa yökerhoissa.

Vuonna 2012 Radio NRJ laittoi tulille DJ SM -kilpailun, jota tämä ei voinut vastustaa. Menestyksekkäästi hän lohkaisi karsintoihin miksauksen ja eteni semifinaalien kautta aina finaaliin asti. Lopputuloksena oli hieno suoriutuminen sijalle nro. 3 ja vuoden Skratch DJ:n palkinto.

Vuoden kovan treenaamisen jälkeen vuoden 2013 NRJ DJ SM -kilpailu koitti, ja DJ Spinny palasi näyttämään niin tuomaristolle kuin klubikansalle mistä todellinen Suomenmestari DJ on tehty. DJ Spinny kruunattiin NRJ DJ SM 2013 -voittajaksi, ja suurten esiintymisareenoiden valloittaminen oli viimein valmis alkamaan.

www.nrj.fi/djspinny
www.facebook.com/theDJspinny
 

 

 

Kuvat ja videot

 

Tulevat risteilypäivät ja artistit

25.4.2014 NRJ Extravadance

Darude
Spinny
K-System
Dosse
Jeremy Folderol
Alex Kunnari
Kikko J

16.5.2014 NRJ Extravadance

Orkidea & Friends
Alex Kunnari
Dosse
Tom Fall
Orkidea
Spinny
Orion
Jaba

Liput

Varaa lippusi Tallinkin 22h Extravadance-risteilylle

Lippujen varausohjeet:
 

  1. Valitse lähtöpaikaksi Helsinki ja päiväksi haluamasi Extravadance-risteilyn päivämäärä.
    Klikkaa "Näytä vaihtoehdot".
  2. Valitse "22h -risteily Helsingistä Tallinnaan".
  3. Valitse haluamasi hytit ja suorita ostoprosessi loppuun.