Esiintyjät 20.09.2014

DJ Dosse (FI)

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla.

www.facebook.com/djdosseofficial

Heikki L (FI)

Heikki Liimatainen aka Heikki L on house-piireistä tuttu tuottaja ja DJ. Tämän musiikin pioneerin tuotantoa on julkaissut house-maailman nimekkäimpiin kuuluvat levy- yhtiöt New York’s Nervous Recordsista Sneakerz Muzikiin Muun muassa Axwell, David Guetta ja Sander Van Doorn ovat soittaneet tämän kuuluisan suomalais-DJ:n musiikkia, ja yhteistyö Ercolan kanssa Deep At Night -kappaleella pääsi Billboard- listan vuoden kymmenen soitetuimman kappaleen listalle.

http://www.facebook.com/djheikkil

HeavyWeight (FI)

HeavyWeight on neljän DJ:n kollektiivi, jonka riveihin lukeutuvat Rascal, Leo Lotsaless, Mista S ja Lovetone. HeavyWeight on esiintynyt valtaville yleisöille ja lämpännyt useita nimekkäitä artisteja, kuten LMFAOta, David Guettaa, Jennifer Lopezia ja Skrillexiä. HeavyWeight edustaa suomalaisen tanssimusiikin uuttaa aaltoa ja kotimaassaan ahkerasti keikkaillut ryhmä on tänä vuonna aloittelemassa keikkailua myös Suomen ulkopuolella.

www.facebook.com/HeavyWeightDJ

Temper2 (FI)

Temper2 on elektronisen tanssimusiikin alalajeja rap-vokaaleihin yhdistelevä trio. Temper2:n ensimmäinen single Vision Quest julkaistiin elokuussa 2013 ja se nosti yhtyeen nimen elektronisen musiikin ystävien huulille. Viimeistään yhtyeen toinen single, Creator, nosti kokoonpanon yhdeksi kotimaan suurimmista läpimurroista elektronisen musiikin saralla vuonna 2013.

www.facebook.com/Temper2
 

Proteus (FI)

Proteus on saavuttanut menestyksellään tittelin Skandinavian parhaiten tunnetunna Hard Dance DJ:nä. Vuonna 1995 uransa aloittanut Proteus on palkittu useaan otteeseen Hard Dance Award -palkinnolla, sekä valittu DJ Mag -julkaisun Top 100 DJ -listalle. Mies on kiertänyt ahkerasti ympäri maailmaa ja soittanut Euroopan ja Australian suurimmissa alan tapahtumissa. DJ on myös tunnettu työstään suomalaisen metallimusiikin parissa. Proteus on työstänyt useita remixejä kotimaisille yhtyeille, joista nimekkäimpänä mainittakoon Apocalyptica.

www.djproteus.com
Proteus Facebook

Djane J7 (FI)

Djane J7 on osa kuuluisaa FINRG Hellfire -armeijaa ja hän on esiintynyt muun muassa Proteuksen, Showtekin, Headhunterzin ja Zatoxin kanssa.

www.facebook.com/DjaneJ7

Lucky Chucky (FI)

Lucky Chuckyn setit ovat ainutlaatuisia ja kattavat laajan kirjon elektronista musiikkia. Uusien soundien tuominen ihmisten tietoisuuteen ja soitettavan musiikin rajojen rikkominen motivoivat DJ:tä eniten. Lucky Chucky on soittanut muun muassa Knife Partyn ja Pendulumin kanssa.

www.facebook.com/DJluckychucky

Daddy Flix (FRA)

Daddy Flix on kiertänyt useita klubeja ympäri Suomen vieden bassomusiikkigenreä eteenpäin aina vuodesta 2011 lähtien. DJ on soittanut muun muassa Knife Partyn, Showtekin ja Headhunterzin kanssa.

www.facebook.com/daddyflixpage

Jace Headland (FI)


...ja olet sisäpiirissä kuulemassa mitä Itämerellä tapahtuu parhaiden bileiden merkeissä!

Samalla saat ensimmäisten joukossa kovimmat tarjoukset ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa palkintoina hienoja elämyksiä.

 

 

NRJ Extravadance

Suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt kansainvälinen NRJ Extravadance -tapahtuma uudistuu ja tulee syksyllä 2014 suurempana kuin koskaan!

NRJ Extravadance yllättää Suomen kovimmat bilettäjät heittäytymällä yhteen maamme johtavien klubibrändien kanssa. Baltic Queenilla tullaan kokemaan ikimuistoisia iltoja niin EDM:n, hard stylen kuin teknonkin parissa. Yhteistä kaikille mukana oleville klubibrändeille on yhteensä vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien bilettäjien kokemus siitä, kuinka tehdään parhaat bileet.

Uudistetulla NRJ Extravadance -risteilyllä bileet alkavat jo satamasta, ja jos ja kun tanssijalkaa vipattaa, voit tanssia aina check-in-tiskiltä kotiin paluuseen asti.

Kuvat

 

Tulevat risteilypäivät ja artistit

20.9.2014 NRJ Extravadance
 

8.11.2014 NRJ Extravadance
 

HEIKKI L
HEAVYWEIGHT DJ'S
TEMPER2
DOSSE
JACE HEADLAND

PROTEUS
DJANE J7
LUCKY CHUCKY
DADDY FLIX
 

Tulossa...

Tulossa...

Liput

Varaa liput Tallinkin NRJ Extravadance-risteilylle