7.11.2015 - NRJ Extravadance Helsinki - Danceteria & Clublife

Danceteria & Clublife
Dosse

NRJ:n oma DJ Dosse kuuluu Suomen DJ-kulttuurin näkyvimpiin, tai vähintäänkin kuuluvimpiin hahmoihin. Radion lisäksi hän on tuttu näky valtakunnan suurimmilla festari-ja klubilavoilla.

Heikki L

Heikki L on suomen todellinen DJ pioneeri. Yli kahdenkymmenen vuoden urallaan hän on tanssittanut satoja tuhansia ihmisiä ja julkaissut lukemattomat tanssihitit.

Laz Perkins

Suomen DJ-skenen kiistatta lupaavimpia artisteja avaa NRJ Extravadancen päälavan uniikilla housesoundillaan. 

Joonas Hahmo

Joonas Hahmo on noussut yhdeksi maamme suurimmista elektronisen musiikin sanansaattajista ulkomailla. DJ:n biisien kannattajiin lukeutuu liuta maailman ykkösnimiä, kuten Tiesto, Armin van Buuren ja Hardwell.  

Trance-maailmasta Housempiin äänimaisemiin siirtynyt Joonas Hahmo julkaisee musiikkia oman levy-yhtiönsä, vuonna 2010 perustetun, Hahmo Recordingsin kautta.

www.joonashahmo.com
facebook.com/joonashahmoofficial

Zinar Yaman
Proteus

Proteus on saavuttanut menestyksellään tittelin Skandinavian parhaiten tunnetunna Hard Dance DJ:nä. Vuonna 1995 uransa aloittanut Proteus on palkittu useaan otteeseen Hard Dance Award -palkinnolla, sekä valittu DJ Mag -julkaisun Top 100 DJ -listalle. Mies on kiertänyt ahkerasti ympäri maailmaa ja soittanut Euroopan ja Australian suurimmissa alan tapahtumissa. DJ on myös tunnettu työstään suomalaisen metallimusiikin parissa. Proteus on työstänyt useita remixejä kotimaisille yhtyeille, joista nimekkäimpänä mainittakoon Apocalyptica.

www.djproteus.com
Proteus Facebook

Djane7

Djane J7 on osa kuuluisaa FINRG Hellfire -armeijaa ja hän on esiintynyt muun muassa Proteuksen, Showtekin, Headhunterzin ja Zatoxin kanssa.

www.facebook.com/DjaneJ7

Zerathep
Waily
Criss

 


...ja olet sisäpiirissä kuulemassa mitä Itämerellä tapahtuu parhaiden bileiden merkeissä!

Samalla saat ensimmäisten joukossa kovimmat tarjoukset ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa palkintoina hienoja elämyksiä.

 

 

NRJ Extravadance

 

Suuren suosion saavuttanut, DJ-musiikkiin keskittynyt kansainvälinen NRJ Extravadance -tapahtuma yllättää Suomen kovimmat bilettäjät heittäytymällä yhteen maamme johtavien klubibrändien kanssa!

Uudistetuilla NRJ Extravadance -risteilyillä tullaan kokemaan ikimuistoisia iltoja niin EDM:n, hard stylen kuin teknonkin parissa. Yhteistä kaikille mukana oleville klubibrändeille on yhteensä vuosikymmenten ja kymmenien tuhansien bilettäjien kokemus siitä, kuinka tehdään parhaat bileet.

NRJ Extravadance -risteilyllä bileet alkavat jo satamasta, ja jos ja kun tanssijalkaa vipattaa, voit tanssia aina check-in-tiskiltä kotiin paluuseen asti.

 

Kuvat

 

Liput

Varaa liput 7.11.2015 NRJ Extravadance Helsinki -risteilylle